Rohepööre ja energeetika?

Milleks vesinik?

Miks olla TiVo liige?

Vesinikuga rohelisema tuleviku suunas!

TiVo tutvumisõhtu ja infotund

Tutvumisõhtu 29.08 kell 18.00 - Amfiteater, TalTech

Saame vabas õhkkonnas tuttavaks, saab sauna, süüa, juua, muusikat ja head seltskonda.

Infotund 03.09 kell 18.00 - Mektory, ruum 046

Saa tuttavaks meie kahe laheda tootearendusprojektiga ning üldse rohkem infot aasta jooksul toimuvatest projektidest ning mida need sulle annavad.

Areng

Koolitused

Head suhted

Väljasõidud

Kontaktivõrgustik

Arendusprojektid

Võistlused

Teadmised

Organisatsiooni tegemistega tutvumine ja liikmeks astumine ei eelda eelnevaid kogemusi või teadmisi vesiniku valdkonnas. TiVo missioon on uudishimulikke noori vesinikualaste teadmistega küllastada. 

Mida uuele liikmele pakume?

Kõikidel TiVo liikmetel on võimalik olla kursis värskete vesinikumaailma arengutega ning uute võimalustega. TiVo liige saab ehitada elektrolüüserit ning õppida vesiniku tootmisprotsesside kohta. Iga liige saab olla osa organisatsiooni poolt korraldavate projektide meeskondadest. On võimalus lüüa käed külge nii projektimeeskondades kui ka lihtsalt osalisena, andes seeläbi enda panus vesiniku valdkonna arendamisse ja teadlikkuse tõstmisesse. Projektide mahud varieeruvad, on suuremaid ettevõtmisi, mis vajavad mitmekuist ettevalmistust, ja ka väiksemaid tegemisi, millega saab hakkama igaüks!

Kuidas saada liikmeks?

Enda huvist saab märku anda allpool asuva vormi kaudu. Peale vormi täitmist võtame Sinuga ühendust ja saadame info eesseisvate tegemiste kohta. Sellele järgneb liikmevestlus, kus saame Sinuga rohkem tuttavaks ning siis ongi Sul juba võimalus end kinnitada TiVo liikmeks!

Varasemad tegemised

Meie varasemaid ettevõtmisi on võimalik vaadata projektide lehel. 

Liitu TiVoga!